Oppskrifter


Notice: Undefined index: recipe_list_style in /home/thaimsuy/public_html/wp-content/plugins/cooked/templates/front/recipe-list.php on line 5
Kittiya OldertrøenOppskrifter av Kittiya Oldertrøen
Se alle oppskrifter
Thai suki med svinekjøtt og sjømatAv Kittiya OldertrøenThai Suki er basert på en japansk tradisjon der man sitter samlet rundt en gryte som koker foran en på bordet – så tilsettes ingrediensene etter hvert og serveres direkte! Du kan godt bruke en riskoker til kokingen. Dette er bokstavelig talt en rett som varmer!
Fritert, hjemmelaget vaniljeis med krokanAv Kittiya OldertrøenBlant oppskriftene finner du ut hvordan du kan lage hjemmelaget vanlijeis med krokan. Og her ser du hvordan du kan frityrsteke iskremen din - og servere gjestene varm, fritert, iskald iskrem! Det tar tid, men det er verdt det!
Vaniljeis med krokanAv Kittiya OldertrøenHer kan du se hvordan du lager egen vaniljeiskrem med krokan - fra bunnen av! Denne oppskriften gir ca 8 dl ferdig is! NB: For å få til denne, bør du ha en iskremmaskin. Jeg bruker Kenwoods iskremmaskin.
Hjemmelaget krokanAv Kittiya OldertrøenKrokan er et godt strøssel og en herlig ingrediens til is. Her ser du hvordan du lager det selv!
Sai ua – Chiang Mai pølseAv Kittiya OldertrøenSai ua (Chiang-Mai pølse) (ไส้อั่ว) er en klassisk, velsmakende smakseksplosjon av en pølseoppskrift fra nord-Thailand. Denne kan du lage selv, og da blir du hekta!
Friterte scampiAv Kittiya OldertrøenSlik lager du deilige, gyllenbrune og knasende sprø og saftige friterte scampi. En forrett du vil ha mer av!
Pad ThaiAv Kittiya OldertrøenPad Thai er én av mange signalretter fra Thailand! Retten består av stekte nudler med saus, og kjennetegnes ved at du kjenner alle smaker på én og samme gang. Ekte Pad Thai er laget med scampi eller kun egg, men ikke med kjøtt. Her bruker jeg hjemmelaget Pad Thai-saus, med ekte Thaismak.
Friterte kyllingvingerAv Kittiya OldertrøenThai-stil hjemmemarinerte kyllingvinger er helt annerledes enn ferdig marinert kylling fra matbutikken! Ferske, friterte kyllingvinger er saftige og passer bra med søt chilisaus, og her finner du ut hvordan sluttprodukt blir sprøtt og deilig, og uten fuktig olje. Retten passer til hele familien, den tar bare 40 minutter å lage, men tilføy et par timer for marinering!
Biff i Thai panangcurryAv Kittiya OldertrøenDette er en klassisk meny på thairestaurant, men billigere og nydeligere å lage selv. Her kan du velge biff, kylling eller svin som kjøtt. Ingrediensene er ikke vanskelig å få tak i. Denne retten er enkel og ikke noen stor utfordring for nybegynnere. God fornøyelse!
Stekt svin med basilikumAv Kittiya OldertrøenStekt svin med holy eller søt basilikum er en rask og svært smakfull rett!
Fritert svinesvor (snacks)Av Kittiya OldertrøenNoen mener at svinesvor er avfall, men av denne kan du lage en skikkelig god og billig snacks. Hjemmelaget, fritert svinesvor tar litt tid å lage, men det blir en deilig, sprø opplevelse til slutt!
1 2
(Besøkt 1 600 ganger, 1 besøk i dag)