Oppskrifter


Notice: Undefined index: recipe_list_style in /home/thaimsuy/public_html/wp-content/plugins/cooked/templates/front/recipe-list.php on line 5
Pad ThaiAv Kittiya OldertrøenPad Thai er én av mange signalretter fra Thailand! Retten består av stekte nudler med saus, og kjennetegnes ved at du kjenner alle smaker på én og samme gang. Ekte Pad Thai er laget med scampi eller kun egg, men ikke med kjøtt. Her bruker jeg hjemmelaget Pad Thai-saus, med ekte Thaismak.
Friterte kyllingvingerAv Kittiya OldertrøenThai-stil hjemmemarinerte kyllingvinger er helt annerledes enn ferdig marinert kylling fra matbutikken! Ferske, friterte kyllingvinger er saftige og passer bra med søt chilisaus, og her finner du ut hvordan sluttprodukt blir sprøtt og deilig, og uten fuktig olje. Retten passer til hele familien, den tar bare 40 minutter å lage, men tilføy et par timer for marinering!
Biff i Thai panangcurryAv Kittiya OldertrøenDette er en klassisk meny på thairestaurant, men billigere og nydeligere å lage selv. Her kan du velge biff, kylling eller svin som kjøtt. Ingrediensene er ikke vanskelig å få tak i. Denne retten er enkel og ikke noen stor utfordring for nybegynnere. God fornøyelse!
Stekt svin med basilikumAv Kittiya OldertrøenStekt svin med holy eller søt basilikum er en rask og svært smakfull rett!
(Besøkt 672 ganger, 1 besøk i dag)