Pandanjuice

ForfatterKittiya OldertrøenKategorier, VanskelighetBegynner

Pandanjuice er en deilig, tropisk forfriskning som du lager på rekordtid! Juicen har en aroma som minner om jasmin og kokos.

Yieldsorsjon
TilberedningstidinutterTotal tidinutter

 1 pakke Pandanblader (50 gram)
 2,50 l vann
 2 ts brunsukker

Skyll og kutt en pakke med Pandan-blader!
1

Kjøp en pakke Pandanblader. Om du ikke skal lage juice kjapt, bør du oppbevare bladene i kjøleskapet. Skyll bladene og kutt dem slik at de får plass i en kjele som tar minst 3 liter.

Kok, sukre og avkjøl
2

Tilsett de oppkuttede bladene i kjelen og kok dem sammen med to til to og en halv liter vann. Tilsett et par teskjeer brunsukker. Kok blanding i omtrent fem minutter. La den avkjøles før du plukker ut bladene og heller avkoket på flasker, som du så setter i kjøleskapet. Vips – du har en nydelig juice!

Oppbevar juicen på flaske i kjøleskapet
3

Holdbarheten er maksimum 4-5 dager. Juicen kan ha noe grums og er svakt gul/grønnaktig i fargen. Fargen kommer fra brunsukkeret, ikke fra planten! Ikke sil den, da mister du noe av smakene.

Ingredienser

 1 pakke Pandanblader (50 gram)
 2,50 l vann
 2 ts brunsukker

Retninger

Skyll og kutt en pakke med Pandan-blader!
1

Kjøp en pakke Pandanblader. Om du ikke skal lage juice kjapt, bør du oppbevare bladene i kjøleskapet. Skyll bladene og kutt dem slik at de får plass i en kjele som tar minst 3 liter.

Kok, sukre og avkjøl
2

Tilsett de oppkuttede bladene i kjelen og kok dem sammen med to til to og en halv liter vann. Tilsett et par teskjeer brunsukker. Kok blanding i omtrent fem minutter. La den avkjøles før du plukker ut bladene og heller avkoket på flasker, som du så setter i kjøleskapet. Vips – du har en nydelig juice!

Oppbevar juicen på flaske i kjøleskapet
3

Holdbarheten er maksimum 4-5 dager. Juicen kan ha noe grums og er svakt gul/grønnaktig i fargen. Fargen kommer fra brunsukkeret, ikke fra planten! Ikke sil den, da mister du noe av smakene.

Pandanjuice
(Besøkt 415 ganger, 1 besøk i dag)
0 0 votes
Article Rating
Abonner
Gi beskjed om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments