Pandanjuice

AuthorKittiya OldertrøenCategory, DifficultyBeginner

Pandanjuice er en deilig, tropisk forfriskning som du lager på rekordtid! Juicen har en aroma som minner om jasmin og kokos.

Yields1 Serving
Prep Time9 minsTotal Time9 mins

 1 pakke Pandanblader (50 gram)
 2,50 l vann
 2 tsp brunsukker

Skyll og kutt en pakke med Pandan-blader!
1

Kjøp en pakke Pandanblader. Om du ikke skal lage juice kjapt, bør du oppbevare bladene i kjøleskapet. Skyll bladene og kutt dem slik at de får plass i en kjele som tar minst 3 liter.

Kok, sukre og avkjøl
2

Tilsett de oppkuttede bladene i kjelen og kok dem sammen med to til to og en halv liter vann. Tilsett et par teskjeer brunsukker. Kok blanding i omtrent fem minutter. La den avkjøles før du plukker ut bladene og heller avkoket på flasker, som du så setter i kjøleskapet. Vips – du har en nydelig juice!

Oppbevar juicen på flaske i kjøleskapet
3

Holdbarheten er maksimum 4-5 dager. Juicen kan ha noe grums og er svakt gul/grønnaktig i fargen. Fargen kommer fra brunsukkeret, ikke fra planten! Ikke sil den, da mister du noe av smakene.

Ingredients

 1 pakke Pandanblader (50 gram)
 2,50 l vann
 2 tsp brunsukker

Directions

Skyll og kutt en pakke med Pandan-blader!
1

Kjøp en pakke Pandanblader. Om du ikke skal lage juice kjapt, bør du oppbevare bladene i kjøleskapet. Skyll bladene og kutt dem slik at de får plass i en kjele som tar minst 3 liter.

Kok, sukre og avkjøl
2

Tilsett de oppkuttede bladene i kjelen og kok dem sammen med to til to og en halv liter vann. Tilsett et par teskjeer brunsukker. Kok blanding i omtrent fem minutter. La den avkjøles før du plukker ut bladene og heller avkoket på flasker, som du så setter i kjøleskapet. Vips – du har en nydelig juice!

Oppbevar juicen på flaske i kjøleskapet
3

Holdbarheten er maksimum 4-5 dager. Juicen kan ha noe grums og er svakt gul/grønnaktig i fargen. Fargen kommer fra brunsukkeret, ikke fra planten! Ikke sil den, da mister du noe av smakene.

Pandanjuice
(Besøkt 175 ganger, 1 besøk i dag)
0 0 votes
Article Rating
Abonner
Gi beskjed om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments